Verandering is de enige constante..

Verandering is de enige constante..

Dipsacus sylvestris
‘Restore what is broken’

Het gezellige seizoen is daar.

Ik schrijf dit met een zacht herfstzonnetje op mijn gezicht. En toch voel je aan alles dat het tijd is om los te laten. De frisse cocktails worden al eens vaker ingeruild voor een warm drankje, de kaarsjes gaan al wat vroeger aan. En ik draag al elke dag sokken.

Onze wandelingen hebben vaker een laagje nevel over zich, en wij een extra trui.

Voor sommige mensen is de herfst hun lievelingsseizoen, voor mij dus niet. Geef mij maar de sprankelende energie van de lente. De natuur heeft gelukkig een fantastische kleurenspektakel voorzien als troost. Het lukt me steeds beter om het evenwicht te zien van dit alles.

Intussen de draait de studio op volle toeren, we bereiden nu al de Kerstperiode voor. Er staan enkele leuke kerstmarktjes op ons programma maar daar heb ik het later over. Eerst nog wat genieten van het nazomertje.

De laatste jaren hebben heel veel van ons gevraagd maar stilaan vinden we onze weg terug.

Het is nu tijd om extra lief te zijn voor onszelf. Rust te nemen, krachten op te slaan om de winter door te komen. Een boswandeling, een warm bad en een goed boek is daar een goed recept voor als je het mij vraagt.

Geniet vrienden!