PALM DONE RIGHT

PALM DONE RIGHT

Ik werd een zeepmaker om verschillende redenen.

Sommigen zouden zeggen dat het komt omdat ik een beetje een controle freak ben- ik wantrouw dingen waarvan ik niet goed begrijp waar ze vandaan komen. En geef toe er zitten veel vreemde dingen in onze badkamerkast-

Bij alles wat ik maak vraag ik me af hoe kan ik het zo eenvoudig en zo eerlijk mogelijk maken, en dan kom je al bijna vanzelf bij een duurzaam product uit.

Een van de grootste problemen waarmee je als zeepmaker wordt geconfronteerd is het gebruik van palmolie.

Palmolie is in essentie een heel mooi en waardevol product, maar wanneer het niet duurzaam met zorg voor biodiversiteit en mensen geproduceerd wordt, is het een enorm probleem. Onze losgeslagen consumptie heeft de druk op de productie helemaal uit evenwicht gebracht met desastreuze gevolgen voor het milieu.

Maar er is ook goed nieuws.

Ik heb me geëngageerd als een brandpartner voor

PALM DONE RIGHT

Palm done right is 100% biologisch, ontbossings-vrij, ondersteunt de biodiversiteit en is fair en sociaal.

Ik ben blij dat ik deel uitmaak van de beweging die een verschil kan maken.

https://palmdoneright.com

The choices we make matter!

One of the dilemma ‘s a soapmaker faces is the use of Palm oil.

Palm oil is a fantastic product but sadly its production often is a disaster for the environment. I am very happy to announce that from now on I am a brand partner to Palm done right. Palm done right is 100% organic, de-forestation free, supports bio diversity and is fair and social.