Hou vast

Hou vast

Wat een jaar he, vrienden.

Jullie hebben het, net als ik, erg moeilijk. 

We hebben geleerd hoe we deel zijn van de natuur met al zijn schoonheid, wreedheid vergankelijkheid. Dat was altijd al een grote bron van inspiratie in mijn denken en mijn werk, maar dit nu doorleven is toch pittiger dan ik had verwacht.

Mijn laatste collectie is een weerslag van wat mij houvast bood in deze turbulente tijden: een rozenbottelstruik midden in de winter, de schoonheid van bladeren die vergaan, rotsen, schors,…

Omdat de lancering voor Promen’art eind april niet kan doorgaan laat ik ze nu los in de wereld.

Healing Nature De inspiratie voor deze collectie komt van de vele wandelingen langs de Ijzer, soms was het een rozenbottelstruik die mijn aandacht trok; grillig en stekelig maar ook een bron van genezing tijdens het donkerste seizoen, of gevallen bladeren of een mooi stuk schors…

Namib Tijdens de lockdown reizen we door onze herinneringen. De inspiratie van deze collectie was een reis door de Namib woestijn. De overweldigende schoonheid van het altijd veranderende landschap, de oneindigheid in tijd en ruimte, de onverbiddelijkheid van de elementen maakten toen zoveel indruk op mij dat ik er nu nog mee voort kan.

My Rock hier haalde ik mijn inspiratie uit de rotsen waar we op kunnen bouwen. Mijn dichte kring rond mij.

Blijf veilig vrienden

X

n

Hold on

This has been a terrible year for all of us. 

We have learned the hard way that we are part of nature, in all its beauty and its cruelty. Nature has always been a Great source of inspiratie for my work but living through this has been harder than expected.

I have used the things that kept me going as an inspiration for my last collections.

Because I can’t launch my new new collections during Promen’art I am setting them free into the world now:

Omdat de lancering voor Promen’art eind april niet kan doorgaan laat ik ze nu los in de wereld.

Healing Nature inspiration for this came form my long walks by the river.

Namib During lockdown we travel through our memories.

My rock

Stay safe Friends

X

n